6.9.07

De trasllat


Hui, i no sense recança, he deixa't l'Institut Sant Vicent Ferrer d'Algemesí. Mentre els alumnes anaven amunt i avall consultant les notes de setembre i enllestint les últimes matrícules, a mi em tocava acomiadar-me de tots els companys amb qui he compartit aquests dos anys. Quantes coses bones ens han passat! De totes guardaré record. Tant de bo hi haja moltes ocasions per a retrobar-nos. Almenys el miracle d'Internet ens ho pot facilitar: per alguna cosa aquest diari de classe va començar a Algemesí ara fa un any i mig. Gràcies a tots els qui amb les vostres visites ens heu animat a continuar. Ja sabeu que aquest espai sempre estarà obert per a vosaltres.

I ara em toca també posar tota la il·lusió en el nou curs, a un nou institut que tot just comence a conéixer. Esperem contar-ho des d'ací.

5 comentaris:

merleta ha dit...

Hola Manolo: que tingues molta sort pel nou institut. Espere que ens encontrem prompte en algun curset o altra moguda. Un abraç.

Manolo ha dit...

Gràcies Merche. Jo també espere que ens trobem prompte. Segur que hi haurà més d'una oportunitat al llarg d'aquest curs. Que comence bé per a tu!

santi ha dit...

Μετά χαράς αναγιγνώσκω περί της νέας αγοράς. Καλήν μετακόμισιν εύχομαι!

Anònim ha dit...

Manolo soy Victoria Sevillano de 1 bax. Lo que pasa esque no estoy segura si entraba algo de cultura en el examen y llame a Lidia pero ella no tiene ni idea.bueno si puedes escribelo aqui.

Manolo ha dit...

Hola Victoria. Respecte a l’examen de setembre, recordeu que tindrà la mateixa estructura que la resta d’exàmens fets al llarg del curs:

- Traducció d’un text (5 punts).
- Anàlisi sintàctica de dos frases del text (1 punt).
- Dos frases per a completar i traduir (1 punt).
- Dos frases per a traduir al grec (1 punt).
- Pregunta de cultura (1 punt).
- Etimologia: cinc paraules gregues de cada una de les quals heu de dir almenys dos derivats etimològics (1 punt).

La pregunta de cultura estarà basada en els temes que hem vist tot l’any. Vos recomane que els rellegiu i pareu atenció als qüestionaris que vam utilitzar per a comentar-los.

Si necessiteu algun aclariment més, podeu deixar ací les vostres consultes. Però no podré contestar-les fins el pròxim cap de setmana.

Ànims i que estudieu molt aquests dies!!