2.10.06

Novetats a la pàgina

Com que aquests últims dies hem introduït algunes novetats a la pàgina, hem cregut convenient repassar-les perquè les pugueu aprofitar millor. Les trobareu al menú de la dreta:
  • Cada entrada del diari, com la que esteu llegint ara mateix, té algun tema assignat. El primer apartat del menú (Temes) permet accedir directament a les entrades relacionades amb cada un.
  • L'Arxiu és on es van guardant les diverses entrades que hem escrit, classificades pel mes i l'any. Així podeu recuperar una lectura en qualsevol moment.
  • L'apartat dels Enllaços és on hi ha les pàgines que us recomanem per al seguiment diari de la classe: l'Agenda té sobretot aquesta funció. Però també la Carpeta de classe pot ser útil si heu de baixar-vos algun arxiu complementari per a les diferents assignatures. Hi ha també l'enllaç a la pàgina de l'institut. Després teniu una selecció de Blocs o Diaris semblants al nostre: us recomanem que els visiteu, perquè sempre s'aprén del que fan els altres companys. Per últim als enllaços també hi ha, només per un temps, L'Àgora del curs passat, per si algú vol repassar el treball que férem aleshores.
  • Ja que parlàvem d'altres blocs, hem pensat triar cada setmana una entrada que ens haja paregut interessant per a proposar-vos-la com a lectura d'esplai sobre el món clàssic. Serà, doncs, la nostra Lectura de la setmana.
  • A Recomanem anirem posant els enllaços a pàgines que hem descobert fa poc, o que ens siguen útils per a allò que expliquem a classe en cada moment. Ara mateix podeu accedir des d'ací a la pàgina ΧΕΙΡΩΝ-CHIRON, publicada fa només uns dies i que us recomanem especialment. També teniu un parell d'enllaços, trets del diari digital Vilaweb, que poden interessar als alumnes de Grec 1, sobretot a alguna futura egiptòloga que sembla que tenim a classe...
  • Visiteu també... és l'espai per a altres recomanacions a Internet relacionades amb les nostres assignatures. Són pàgines que considerem imprescindibles i que sempre us donaran bones idees.
  • No cal explicar molt què és el Tauler d'anuncis. L'hem fet perquè tingueu un recordatori actualitzat de les dates que no heu d'oblidar. Podeu fer clic sobre cada nota per a ampliar informació. Es tracta d'una versió reduïda del Calendari que hi ha a l'Agenda.
  • I acabem amb la nostra adreça de correu electrònic que teniu a la vostra disposició per a qualsevol consulta. És una bona manera de participar en el projecte del bloc. Esperem que prompte s'animeu a contribuir més activament amb els vostres textos i comentaris: anirem explicant, a classe i ací mateix, com ho podeu fer.
De moment és tot. Us convidem a anar descobrint aquestes novetats.

2 comentaris:

Esther ha dit...

Ei Manolo! És de veres que està molt bé i molt currat aquest lloc. Pot servir de gran ajuda i com a complement de les classes. Ho trobe molt acertat!! ^_^

Manolo ha dit...

Gràcies per la visita Esther (i pels teus ànims). Ja saps: ací t'esperem quan vulgues.