19.4.08

Records de Sagunt



Ens ha costat una miqueta organitzar tot el material; però per fi, amb només un clic damunt les imatges, podeu repassar l'àlbum de la nostra visita a Sagunt. Bons moments que esperem haureu gaudit tant com nosaltres. Agraïm a tots la companyia i les fotos que heu aportat (Ricard en especial).

Des de fa uns quants anys anar a Sagunt és una grata obligació: ens resulta difícil imaginar-nos un curs sense dedicar unes classes al teatre i viure'l en directe. Confiem que els mals presagis que amenacen l'edifici no s'acaben complint. Per sort, de bones notícies també n'hi ha hagut aquesta setmana.

Felicitats a tots els que fan possible que aquesta festa seguisca viva!

5 comentaris:

Antonio Parra ha dit...

Hola Manolo,soy Antonio desde Algemesí, me alegra que lo pasárais tan bien en Sagunto. He visto algunas caras conocidas en las fotos (a alguno le ha salido la barba, je, je...). Simplemente mandaros un saludo a tí, a Chambó, al resto de compañeros y alumnos. Lástima que no coincidiéramos Un saludo.
P.D. Puedes visitarnos en www.mainakeclasica.blogspot.com (al fin pude comenzar la aventura bloguera). Lo dicho un abrazo.

Manolo ha dit...

Gracias por la visita Antonio. Me he despistado y no me di cuenta que ya tenías blog: te felicito porque llevas ya mucho camino. Espero que nos sigamos leyendo. Saludos a la gente de Algemesí.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per conviure amb nosaltres els Ludi Saguntini 2008. Vos esperem l'any vinent.
Jose Mª (membre de Lude et discere -tallers de cultura clàssica de Sagunt-)

Anònim ha dit...

Hola Manolo!!

Sóc Esther, ex-alumna d'Algemesí ^^ Espere que t'en recordes qui sóc. Llástima que no coincidirem en Sagunt, així hauriem pogut parlar de com ens va a tots (un poc apurat, la veritat, però tranquil que en grec em va de luxe ^^). Y tranquil que Antonio ens cuida molt bé, i gràcies a ell passarem el selectiu (qui passe el curs, clar està ^^).

Bé, et deixe amb el teu blog, es veu que us agrada aquest rotllo als mestres de grec :)

Records

Manolo ha dit...

Clar que me'n recorde de vosaltres, Esther!! M'alegra tindre notícies teues; i espere que tot et vaja molt bé ara que tens la universitat a les portes. Una abraçada a tots i fins sempre!